Gyulay Zsolt

Tumbász HédiNemzeti Sport. Átfogóan megismerhetjük az új elnök terveit a vele készült Mandiner-podcastból.


Regoczi Krisztina Sallai Andras Fashion Academic Dress Dresses

Elnök-vezérigazgatójaként is dolgozó szakember az MTI-nek azt mondta a MOB arra hivatott hogy a sport parlamentje legyen az olimpizmust és a sportot kell képviselnie.

. A Magyar Olimpiai Bizottság MOB elnöksége úgy döntött hogy a közgyűlés január 29-én választ új elnököt a szervezet élére. Gyulay Zsolt a MOB új elnöke Fotó. Hungaroring Média A Hungaroring Sport Zrt.

1 day agoSterbencz Tamás rektor volt a házigazdája annak a Testnevelési Egyetem szenátusi termében lezajlott pénteki egyeztetésnek amelyen Gyulay Zsolt MOB-elnökjelölt találkozott a magyar sport meghatározó de a Magyar Olimpiai Bizottság alapszabály-változásai során a delegálási joguktól megfosztott szervezeteinek képviselőivel. A kétszeres kajakozó olimpiai bajnok Gyulay Zsolt már be is jelentette hogy megpályázza a MOB. 23 hours agoGyulay Zsolt február elsejétől láthatja el MOB-elnöki feladatait.

Gyulay Zsolt Fotó.


Gyulay Zsolt Vac 1964 Szeptember 12 Olimpiai Es Vilagbajnok Kajakozo Sportvezeto Felesege Pongracz Katalin Sport Icon Fictional Characters Character

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel